Tot onze spijt moeten wij de reis Pasen 2021 door Covid-19 annuleren. Iedereen die deze reis geboekt heeft kan hieronder een keuze maken

Beste medereiziger,
Covid-19 blijft ons leven beheersen.
Wij hadden gehoopt dat de reis met Pasen zou kunnen doorgaan, maar zelfs als er geen verbod meer zou zijn op niet essentiële reizen, de toestand in Spanje laat het niet toe om een reis te organiseren.
We laten de moed echter niet zakken. De reis van Pasen 2021 wordt verplaatst naar Pasen 2022.
(02/04/2022 - 09/04/2022).
Het artiestenteam is reeds samengesteld.
Gaan mee: Sammy Moore, Mike Grondy, Andrea Schön en Kris B.
Wij bieden daarom verscheidene mogelijkheden aan.
1. Gratis omboeking naar Pasen 2022, zonder prijsverhoging ( uitgezonderd de annuleringsverzekering, die eventueel moet vernieuwd worden). De reeds bestaande vouchers blijven gelden tot reis Allerheiligen 2022.
of
2. De mensen die een Covidvoucher hebben en terugbetaling willen. Deze zal gebeuren binnen de wettelijk vastgestelde termijn van zes maanden.
of
3. Voucher, die kan gebruikt worden voor een eventuele boeking voor de reis van Allerheiligen 2021.( alle info op www.muziekvooralleman.be) of voor de Kerstmarktenreis ( nog in ontwerp), of de reis Allerheiligen 2022( nog in ontwerp). Eventuele prijsverhoging wordt dan wel aangerekend.
of
4. Terugbetaling van de reeds gestorte bedragen( indien in orde met de betalingen volgens de algemene voorwaarden), met uitzondering van de annuleringsverzekering en de in de algemene voorwaarden voorziene onkosten ( nu 20,00)
We hopen u op deze wijze tegemoet te komen.

Gelieve onderstaan formulier in te vullen en op verzenden te klikken. U ontvangt dan zo snel mogelijk de nodige informatie.